Hart- en vaatziekten

Gezonde voeding is één van de belangrijkste factoren om complicaties en klachten bij hart- en vaatziekten te voorkomen. Maar wat is nou gezond voor hart en bloedvaten? En hoe breng je dat in de praktijk?

Inmiddels is er veel wetenschappelijk bewijs beschikbaar die laat zien hoe een voeding waarin fruit, groenten, volkoren granen en bonen centraal staan hart en bloedvaten gezonder kunnen maken en kunnen helpen herstellen.

Ik help je graag verder met een persoonlijk voedingsadvies, voor jou op maat gemaakt. 

Bekijk ook mijn blogs over voeding bij hart- en vaatziekten.

Recentelijk ben ik afgestudeerd aan de T. Colin Campbell Center for Nutrition Studies en heb ik mijn 'Plantbased Nutrition' certificaat behaald. Tijdens deze studie heb ik geleerd hoe je voeding kunt inzetten om o.a. hart- en vaatziekten te voorkomen en om complicaties te verminderen. 

inline

vezels voor langer leven

Neem dan meer van deze voedingsstof!

13 maart 2024

NIEUW ONDERZOEK: 21 eeneiige tweelingen

19 januari 2024

verzadigd vet voor hart en hersenen

Verzadigd vet heb je juist nodig voor je hersenen!

13 maart 2023

sojamelk en cholesterol

Sojamelk vs koemelk & hart- en vaatziekten (nieuw onderzoek)

12 september 2022