Een stukje over mij..

Ik ben van mening dat gezonde voeding helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, niet saai en al zeker niet moet aanvoelen als een streng dieet. Daarnaast geloof ik in het stellen van kleine haalbare doelen voor uiteindelijk grootse resultaten.

In mijn consulten gebruik ik ‘Acceptance and Commitment Training’, ook wel ACT genoemd. Geen adviezen of oplossingen die alleen voor de korte termijn werken. Wél werken aan blijvende gedragsverandering door je hele concrete vaardigheden aan te leren zodat je veel bewuster gaat leven en zelf grip krijgt op je gedrag en de keuzes die je maakt. Je leert om doelen te stellen die gebaseerd zijn op je persoonlijke waarden, zodat wat je doet er ook echt toe doet!

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het inzetten van voeding als medicijn, dus om ziekten te voorkomen of om bestaande klachten te verminderen. Op wetenschappelijke basis. Ik schrijf hier regelmatig over op mijn blog

Mijn praktijk voor voedingsadvies vind je in het Westland bij Logopedie praktijk Peter Helderop in Basisschool De Zeester in het centrum van Monster.

Dietiste Priscilla Weterings