Meer over diëtiste Priscilla

Na m'n HBO studie Media en Entertainment Management in 2009 ging ik met mijn 22 lentes jong direct aan de slag bij Royal Brinkman. Jarenlang organiseerde ik o.a. de beursdeelnames van het bedrijf in binnen- en buitenland. Super veel geleerd en gedaan. Maar toch miste ik iets.. Toen ik ging nadenken en dacht ik: 'Waar word ik nou écht gelukkig van in m'n werk?'.

En toen dacht ik terug aan de jaren dat ik als thuiszorg hulp had gewerkt naast m’n studie. Het contact met mensen en de mensen ‘verder’ kunnen helpen, ook al was het maar iets kleins. Even de ramen lappen of een stofzuigertje door het huis.. Maar vaak was het vooral het praatje waar de mensen blij van werden. En ik eigenlijk ook. Even een luisterend oor, een persoonlijk gesprek. Het werd me duidelijk dat ik niet m’n geluk moest zoeken in een communicatie of marketing cursus. Ik moest een andere afslag nemen.

Het werd de HBO studie Voeding & Dietetiek. Wist nog niet precies wat ik er uiteindelijk mee wilde doen maar ben er vol voor gegaan. Vier super intense jaren, met m’n werk bij Brinkman overdag, en dan ‘s-avonds en in het weekend huiswerk. Sinds 2018 m’n eigen praktijk voor voedingsadvies, Diëtistenpraktijk Silla in Monster (Westland).

Ik voel nu passie wanneer ik aan het werk ben. Mensen verder helpen.. Of het nu is met afvallen, gezonder leven, op gewicht komen, darmklachten, plantaardig willen eten, vegetarisch willen eten, diabetes, cholesterol of bloeddruk verlagen, etc. ik help je zo graag verder! Kom vrijblijvend eens langs in m’n praktijk in Monster.

Lees ook eens mijn blogs over allerlei voedingsvragen.

Dietiste Priscilla Weterings