Verantwoord afvallen

Heb je al een lange tijd de wens om af te vallen maar lukt het je niet? Heb je al vaker een poging gedaan maar zonder blijvend resultaat?

Wees gerust, niemand houdt een streng dieet lang vol, diëten zijn niet de oplossing. Afvallen zonder dieet is de beste manier om blijvend kilo’s kwijt te raken. Ik help je bij het veranderen van je leefstijl en begeleid je naar een eetpatroon wat bij je past en waarmee je een duurzaam gewichtsverlies bereikt. Daarbij kijk ik niet alleen naar de huidige voeding maar ook naar hoe je leven er op dit moment uitziet.

Ik geef geen adviezen of oplossingen die alleen voor de korte termijn werken. Wél gaan we werken aan blijvende gedragsverandering door je hele concrete vaardigheden aan te leren zodat je veel bewuster gaat leven en zelf meer grip krijgt op je gedrag en de keuzes die je maakt. Dit doe ik aan de hand van de wetenschappelijk onderbouwde ACT methode.

Herken je dat je: - vaak onbewust dingen doet die niet goed zijn voor je gezondheid? - diverse pogingen hebt gedaan die onvoldoende hebben gewerkt? - nog geen blijvende manier hebt gevonden om ongezond gedrag te veranderen? - tools en vaardigheden mist om beter voor jezelf te zorgen? - niet goed weet om te gaan met verleidingen of lastige situaties?

Neem dan nu contact met me op!

Daarnaast bied ik sinds 2024 de ACT Leefstijlcursus Je Moet Niks® aan.

acceptance and commitment training

Ik sta even stil, en dat is een hele vooruitgang!

10 januari 2024

acceptance and commitment therapy

Het keuzepunt

17 augustus 2023