je moet niks

Ik sta even stil, en dat is een hele vooruitgang!

Ik sta even stil, en dat is een hele vooruitgang. - Bertolt Brecht. Stilstaan is super belangrijk wanneer je anders wilt gaan eten of bewegen.. Waarom?


Automatische piloot

Wij leven als mens namelijk enorm op de automatische piloot. Van alle beslissingen die we dagelijks nemen, is 95% onbewust. Daar zitten zo'n 200 beslissingen over eten bij. Om op het moment zelf door te hebben dat je iets doet wat je eigenlijk niet wil doen, moet je dus wel even uit die automatische piloot kunnen stappen. Zodat je een bewuste keuze kunt maken. Even vertragen...

Even stilstaan...

Even kunnen afwegen wat je nu neigt te doen, en wat je eigenlijk zou WILLEN doen, wat gaat jou verder brengen op de lange termijn?

En dat is zeker niet makkelijk!

Je brein trainen

Maar je kunt dit wel trainen! Samen trainen we jouw brein zodat je vaker uit die automatische piloot kunt stappen.

Even stilstaat....

En daardoor uiteindelijk meer kunt gaan kiezen voor wat jij echt belangrijk vindt. Kunnen stilstaan is dan écht vooruitgang!


Wil je graag je voedingspatroon of leefstijl veranderen? Beter voor jezelf zorgen? Ga heel graag samen met jou aan de slag!

In mijn consulten gebruik ik Acceptance and Commitment Training om jou vaardigheden aan te leren waar je een leven lang wat aan hebt! Maak nu een afspraak voor een intake gesprek. Weet je eigenlijk wel ongeveer wat je zou willen doen qua eten en drinken maar lukt het maar niet om het vol te houden? Dan beveel ik je van harte het 'Je Moet Niks' traject aan, klik hier. Er al uit? Klik hier om je aan te melden voor 'Je Moet Niks'.


mentaal en fysiek fit

Weet jij prima hoe je wilt eten & bewegen maar krijg je het maar niet voor elkaar?

15 januari 2024

acceptance and commitment training

Wat vind jij belangrijk?

4 september 2023

acceptance and commitment therapy

Het keuzepunt

17 augustus 2023