Tarieven

Vergoedingen door zorgverzekeraar

Je bezoek aan een diëtist wordt 3 uur per jaar vergoed. Deze kosten gaan echter wel van je eigen risico af. Dus heb je je eigen risico nog niet verbruikt, dan wordt het door je zorgverzekeraar bij jou in rekening gebracht. Voor kinderen tot 18 jaar geldt geen eigen risico. Het is mogelijk dat je meer uren vergoed krijgt uit aanvullende verzekeringen.

Diëtistenpraktijk Silla heeft contracten met alle zorgverzekeraars (met uitzondering van CZ, OHRA, Nationale Nederlanden en Delta Lloyd). Dat houdt in dat de dieetkosten direct met de zorgverzekeraar worden afgehandeld.

Ben je verzekerd bij CZ, OHRA, Nationale Nederlanden of Delta Lloyd? Na het eerste consult ontvang je van mij een factuur: deze kun je direct indienen bij jouw zorgverzekeraar. Vaak krijg je dan binnen een week 75-100% van de kosten teruggestort.

Ketenzorg

Indien je graag voedingsadvies wil in verband met chronische longziekte (COPD), hart- en vaatziekten of diabetes mellitus kan het zijn dat de behandeling onder de ketenzorg valt. In dat geval wordt het voedingsadvies vergoed vanuit de basisverzekering en hoef je geen eigen risico te betalen.

Verwijsbrief

Bij de meeste zorgverzekeraars is geen verwijsbrief nodig. Ben je verzekerd bij CZ, OHRA, Nationale Nederlanden of Delta Lloyd? Dan heb je een verwijsbrief van een arts nodig om recht te krijgen op een vergoeding vanuit de zorgverzekeraar.

Diëtistenpraktijk Silla
Wordt vergoed door:

Vervolgconsult€38,50

  • (Online) gesprek van 30 minuten
  • Persoonlijke coaching & stappenplan voor het behalen van jouw doelen
  • De adviezen en persoonlijke doelen per consult helder uitgewerkt en nagestuurd per e-mail

Vervolgconsult€77

  • (Online) gesprek van 60 minuten
  • Persoonlijke coaching & stappenplan voor het behalen van jouw doelen
  • De adviezen en persoonlijke doelen per consult helder uitgewerkt en nagestuurd per e-mail