Werkwijze

Het intake gesprek

Tijdens het eerste gesprek probeer ik een compleet beeld te krijgen van de persoonlijke situatie, leefstijl, voedingsgewoonten en het beweegpatroon. Daarnaast bespreken we (eventuele) klachten en de gevoelens die daarbij een rol spelen. Aan de hand van jouw wensen en doelstellingen zal ik een aantal praktische adviezen meegeven waarmee je direct aan de slag kunt. Natuurlijk is er ook ruimte om voedingsvragen te bespreken. Het intakegesprek duurt ongeveer een uur.

Met de informatie die ik heb verkregen uit ons intakegesprek ga ik vervolgens aan de slag. Aan de hand van de door mij berekende voedingsanalyse en jouw doelen en wensen maak ik een voedingsschema/voorbeelddagmenu en stel ik adviezen samen. Deze stuur ik vervolgens naar jou per e-mail of post. In de voedingsanalyse kun je zien welke voedingstoffen je voldoende binnen krijgt en waar je nog in kunt verbeteren.

In mijn praktijk

Het vervolgconsult

Hierin coach ik je stapsgewijs naar jouw doelen, en hoe je dit praktisch in kunt passen in je leven. Ook de valkuilen en knelpunten worden besproken en ik geef je handvatten om hiermee om te gaan. Daarnaast krijg je meer kennis over een gezonde voeding. Daarbij vind ik het belangrijk dat een gezonde leefstijl in balans is. En genieten van iets lekkers hoort hier dus ook zeker bij! Zo houd jij je gezonde leefstijl het langste vol en blijft de weg naar je doelen leuk! Een vervolgconsult duurt naar wens 15 of 30 minuten.