Snijd de komkommer in de lengte door de helft, en deze helften vervolgens ook weer door de helft. Snijd vervolgens in plakjes van 1 cm.
Snijd de rode peper in kleine stukjes. Verwarm de azijn, suiker en peper in een pannetje. Laat ongeveer 2 minuten koken.
Giet dan het hete mengsel over de blokjes komkommer. Laat het afkoelen en zet dan voor een paar uur in de koelkast. Na drie uur is de smaak voldoende ingetrokken. Laat een dag staan voor de ultieme smaaksensatie.
Mijn naam is Priscilla Weterings en als erkend diëtist geef ik jou graag voedingsadvies. Voor een gezondere leefstijl of bij ziekte en/of klachten. Mijn specialismen zijn plantaardige voeding en emotie-eten.
Het is mogelijk om vrijblijvend een eerste afspraak te maken!
Je vindt mijn praktijk in het Westland bij logopedie praktijk Peter Helderop bij Basisschool de Zeester in Monster. Online consulten ook mogelijk. Vergoed door zorgverzekeraars.