Wraps met smokey gyros, rode kool en komkommer

  • 2 porties
  • 15 min.

Ingrediënten

  • Pakje gyros reepjes Veggie Chef (Jumbo)
  • 4 medium volkoren wraps (Jumbo)
  • 1 rode ui
  • 150 g rode kool gesneden
  • 150 g Black Jack smokey barbecue saus (Remia)
  • 1 paprika
  • 140 g mais uit blik
  • ¾ komkommer
  • 2 el mayolijn (Remia)
  • 6 takjes koriander

Voedingswaarden

Lekker en snel klaar. Deze plantaardige wraps met gyros reepjes. Het bewijs dat gezonde niet moeilijk hoeft te zijn of lang hoeft te duren!  


Snijd de ui in reepjes en de paprika in blokjes. Bak het samen met de gyros reepjes in een hapjespan. Schenk de barbecuesaus erover. Voeg als laatste de mais toe. Roer goed om, zodat het warm is.  

Meng de mayonaise met een eetlepel water in een bakje om het wat dunner te maken.  

Pak een medium volkoren wrap en leg er wat rode kool in, vervolgens het gyros mengsel. Maak het af met blokjes komkommer en wat korianderblaadjes, sprenkel de mayonaise eroverheen. Rol de wrap dicht.

Eet smakelijk!



Bekijk ook...

Hallo , leuk dat je er bent!

Mijn naam is Priscilla Weterings en als erkend diëtist geef ik jou graag voedingsadvies. Voor een gezondere leefstijl of bij ziekte en/of klachten. Mijn specialismen zijn plantaardige voeding en emotie-eten.

Het is mogelijk om vrijblijvend een eerste afspraak te maken!

Je vindt mijn praktijk in het Westland bij logopedie praktijk Peter Helderop bij Basisschool de Zeester in Monster. Online consulten ook mogelijk. Vergoed door zorgverzekeraars.