Zet een pannetje op het vuur met de 300 ml water en los hierin het bouillonblokje in op. Zorg dat het water heel heet is. Maar niet kokend, misschien kan je blender dat namelijk niet aan.
Doe alle ingrediënten (knoflook, kruiden, basilicum, spinazie, gistvlokken, pistache) in een blender of keukenmachine, giet de bouillon erbij en blend totdat je een gladde soep hebt.
Eventueel kun je de soep nog even opwarmen in het pannetje als het teveel is afgekoeld. Voor de foto heb ik wat pistache noten gehakt ter garnering.
Eet smakelijk!
Mijn naam is Priscilla Weterings en als erkend diëtist geef ik jou graag voedingsadvies. Voor een gezondere leefstijl of bij ziekte en/of klachten. Mijn specialismen zijn plantaardige voeding en emotie-eten.
Het is mogelijk om vrijblijvend een eerste afspraak te maken!
Je vindt mijn praktijk in het Westland bij logopedie praktijk Peter Helderop bij Basisschool de Zeester in Monster. Online consulten ook mogelijk. Vergoed door zorgverzekeraars.