1. Doe een nacht van tevoren de cashewnoten in een bakje met water om te weken. Doe dit ook met de rijst. Gebruik aparte bakjes.
2. Giet de rijst af in een vergiet. Doe de rijst met wat water in een pannetje en zet op het vuur. Zorg ervoor dat de rijst nét onder water staat. Niet te veel water dus, anders hou je teveel water over straks. Kook 10 minuten.
3. Giet ondertussen de cashewnoten af en doe dit samen met de kokosmelk en de ahornsiroop in de blender.
4. Doe na 10 minuten het kokosmelk mengsel bij de rijst en voeg de kardemom toe. Kook nog 15 minuten of totdat je een lekker papje hebt.
5. Serveer met fruit en kokosrasp!
Mijn naam is Priscilla Weterings en als erkend diëtist geef ik jou graag voedingsadvies. Voor een gezondere leefstijl of bij ziekte en/of klachten. Mijn specialismen zijn plantaardige voeding en emotie-eten.
Het is mogelijk om vrijblijvend een eerste afspraak te maken!
Je vindt mijn praktijk in het Westland bij logopedie praktijk Peter Helderop bij Basisschool de Zeester in Monster. Online consulten ook mogelijk. Vergoed door zorgverzekeraars.