Verwarm de oven voor op 200 graden Celcius.
Doe 20 g havermout in de blender en zet hem aan totdat je meel hebt.
Meng het met de andere, niet gemalen, havermout.
Schil de appel en snijd hem in blokjes. Doe de gesneden appel in de ovenschaal en bestrooi het met kaneel.
Smelt de kokosolie in een pannetje. Doe daar ook de honing of de agavesiroop bij.
Giet het kokosolie-agavesiroop mengsel over de havermout. Doe er nog wat koekkruiden bij. Kneed het met je hanen tot een crumble structuur.
Strooi over de appel en bak het 15-20 minuutjes in de oven.
Heerlijk met yoghurt of kwark! (of met ijs als toetje :)
Mijn naam is Priscilla Weterings en als erkend diëtist geef ik jou graag voedingsadvies. Voor een gezondere leefstijl of bij ziekte en/of klachten. Mijn specialismen zijn plantaardige voeding en emotie-eten.
Het is mogelijk om vrijblijvend een eerste afspraak te maken!
Je vindt mijn praktijk in het Westland bij logopedie praktijk Peter Helderop bij Basisschool de Zeester in Monster. Online consulten ook mogelijk. Vergoed door zorgverzekeraars.