mentaal en fysiek fitter

Heb je de wens om mentaal én fysiek fitter te worden?

Je Moet Niks is de eerste erkende leefstijl cursus die gebaseerd is op de wetenschappelijk onderbouwde Acceptance and Commitment Training (ACT), de nieuwste inzichten uit de positieve psychologie én de neuropsychologie.
Geen vage beloftes maar een concreet programma waar je nieuwe vaardigheden leert!

Je Moet Niks gaat je niet vertellen wat je moet doen. Sterker nog, je leert (regels) juist los te laten en je traint je mentale fitheid. Als je mentaal fit bent dan leef je gezonder, doe je minder op de automatische piloot, ervaar je meer grip op je gedrag, minder stress en meer zelfwaardering.

Dit lukt alleen als jij vaardigheden leert om je brein te trainen.

Vaardigheden trainen om mentaal fitter te worden

Met 6 modules die je online op eigen tempo volgt + 5 privé sessies van elk 1 uur bij mij, leer je o.a. het volgende:

Trainen van je opmerkzaamheid

Door je aandacht blijvend te trainen sta je bewuster in het leven en leer je kiezen hoe je wilt handelen. Want als je in het moment opmerkzaam kunt zijn ontstaat er een moment om anders te gaan kiezen.

Ontdekken wie en wat belangrijk is voor jou

Voor het maken van bewuste keuzes ga je ontdekken wie en wat voor jou écht belangrijk is. Welke richting wil je op?

Waar wil je meer of vaker voor kiezen? En waarom? Wat zijn jouw drijfveren en waar gaat jouw hart harder van kloppen?

Omgaan met vervelende en irritante gedachten, gevoelens of fysieke sensaties

Je leert te accepteren wat je niet kunt veranderen en je te richten op zaken waar je wél invloed op hebt. Zodat je je minder vaak laat tegenhouden door bepaalde gedachten en/of gevoelens.

Mild zijn naar jezelf

Want als je mild bent voor jezelf, bereik je uiteindelijk meer. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Ook hiermee gaan we aan de slag.

Waarom Je Moet Niks?

  • Je hebt er de rest van je leven wat aan. Je krijgt concrete de tools in handen om je mentale fitheid blijvend te vergroten.
  • Een snel resultaat, met de cursus zul je snel verandering opmerken. Zodra jij aan de slag gaat met het trainen van je brein en echt gaat oefenen zal jouw brein na 3 weken al anders werken.
  • Wetenschappelijk onderbouwd en bewezen in de praktijk. Wetenschap laat zien dat het brein kan veranderen mits je het effectief traint (dus wel alleen als je ook echt oefent!)
  • Eenvoudig & krachtig. Je wordt stap voor stap geholpen om de vaardigheden eigen te maken.

Meer weten? Neem contact met me op! Kan niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan om jou mentaal fitter te maken! Zodat jij beter voor jezelf gaat zorgen. Ook op momenten dat je in strijd bent met jezelf! Of klik hier om direct aan de slag te gaan met Je Moet Niks.

inline