je moet niks

Weet jij prima hoe je wilt eten & bewegen maar krijg je het maar niet voor elkaar?

Lukt het je maar niet om het langdurig vol te houden?

  • Zit je niet lekker in je vel?
  • Wil je beter leren omgaan met negatieve ervaringen en emoties? Zodat je op die momenten ook voor jezelf kan blijven kiezen en zorgen?
  • Verlang je maar meer grip en controle over de keuzes die je maakt?
  • Wil je leren bijsturen in het moment zelf? Wanneer je een keuze dreigt te maken die je niet dichter brengt bij wat je belangrijk vindt?
  • Of wil jij je persoonlijk ontwikkelen en sterker in het leven staan?

Dan is het ‘Je Moet Niks’ traject iets voor jou. Je volgt 6 module’s online (op je eigen tempo), en daarna 5 persoonlijke sessies bij mij, elke 2 weken.

Acceptance and commitment Training

Misschien weet je al dat ik veel met Acceptance and Commitment Traning werk, en ‘Je Moet Niks’ bevat heel veel ACT elementen.

Maarrrrr, dit traject is wel andere koek. Het is supersimpel op te pakken en je zal al supersnel veranderingen gaan opmerken in wat je doet! Dr. Heidi Stiegelis heeft de werkbare elementen van ACT EN nog andere superkrachtige elementen bij elkaar weten te smelten!

Kan niet wachten om aan de slag te gaan en ook de resultaten in mijn praktijk te zien! Mensen mentaal fitter maken en ervoor zorgen dat ze NOG vaker kunnen kiezen voor wat ze belangrijk vinden, juist ook als er veel ongemak, pijn, onrust en weerstand is!

Ik pluk van ACT en ‘Je Moet Niks’ dagelijks vruchten en ik gun dat een ander ook zo! Hieronder mijn belangrijkste reden om 'Je Moet Niks' trainer te worden.

De training heeft een CRKBO registratie. Je kan deze training dus volgen van jouw opleidingsbudget of jouw medewerkers deze training aanbieden.

Als je nieuwsgierig bent kun je hier meer lezen. Of meld je direct aan bij mij!

je moet niks trainer

Meer weten? Neem contact met me op! Kan niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan om jou mentaal fitter te maken! Zodat jij beter voor jezelf gaat zorgen. Ook op momenten dat dat moeilijk is!