1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Bekleed een cake vorm met bakpapier.
2. Mix de lijnzaad met het water in een grote kom, laat deze tenminste 10 minuten wellen. Voeg na tenminste 10 minuten wachten, de yoghurt toe.
3. Pak een andere grote kom en doe hierin de havermout, baking soda, de pitten en het zout. Roer goed om.
4. Meng dan de natte met de droge ingrediënten. En giet in de cake vorm.
5. Bak 45-50 minuten in de oven. Laat dan afkoelen voordat je het in 11 plakjes snijdt.
Het groen van de pompoenpitten is een beetje uitgelopen. Dat ziet er een beetje gek uit, maar doet niets aan de smaak af!
Mijn naam is Priscilla Weterings en als erkend diëtist geef ik jou graag voedingsadvies. Voor een gezondere leefstijl of bij ziekte en/of klachten. Mijn specialismen zijn plantaardige voeding en emotie-eten.
Het is mogelijk om vrijblijvend een eerste afspraak te maken!
Je vindt mijn praktijk in het Westland bij logopedie praktijk Peter Helderop bij Basisschool de Zeester in Monster. Online consulten ook mogelijk. Vergoed door zorgverzekeraars.